"Met een gezond en fit lichaam kun je veel meer uit je leven halen dan je misschien nu denkt."

Personal-Coach-Rolvin-Rijkaardt

Personal training

Streef jij ook naar een gezond, gelukkig en gebalanceerd leven? Met een gezond en fit lichaam kun je veel meer uit je leven halen dan je misschien nu denkt. We benutten een stuk minder van onze mogelijkheden in het leven bij een gebrek aan fitheid. Vaak weten we wel wat goed is voor ons is, maar waarom kunnen we nu zo lastig de juiste balans vinden tussen genieten en gezond ouder worden.
Het trainen van je lichaam en je mindset zijn cruciaal voor blijvend resultaat. Afvallen, gezonder en fitter worden of simpelweg gezellig zijn. Mijn trajecten helpen hierbij. Ik zorg voor de optimale aanpak en neem de ruimte en tijd om te kijken naar jouw unieke situatie. Iedereen heeft een andere aanpak nodig, daar heb ik ervaring in.
Daarnaast krijg je passend voedingsadvies en intensieve coaching, want een gezonde is geen gekaderd begrip, geen alles of niets. Het moet bij jou en je persoonlijke omstandigheden passen, dan bereik je resultaat op lange termijn. Je doelen bereiken en vasthouden voor je hele leven, daar streef ik naar.

Waarom zou je mij als coach willen?

Personal-Coach-Rolvin-Rijkaardt-gezond-eten

Hoe ziet de coaching eruit?

Persoonlijke schema’s

Alle schema’s worden aangepast op jouw leefstijl, doelen en situatie. De schema’s bieden gegarandeerd resultaat en zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Wekelijkse check-ins

Wekelijks heb je een contact moment met mij. Tijdens dit contactmoment evalueren we de afgelopen week en stellen we doelen voor aankomende week of weken.

Technieksessie

Zoals je misschien al weet is een juiste techniek tijdens het trainen erg belangrijk. Het is nu mogelijk om extra techniektraining te krijgen in de sportschool van mij. Hierbij krijg je 1 op 1 training, waarbij alle technieken worden uitgelegd die nodig zijn voor jouw oefeningen.

Wekelijke schema’s

Je ontvangt elke week een nieuwe training en bijpassend voedingsprogramma. Deze worden aangepast aan de hand van de feedback die besproken is tijdens het wekelijkse check-in moment.

Personal-Coach-Rolvin-Rijkaardt-gezond-eten

Voor wie is
de personal training?

Anderen zeggen dit

Veelgestelde vragen

Je zou minimaal 3 keer per week moeten kunnen trainen in een sportschool.

Je kan zeker alles blijven eten, maar ik zal je wel adviseren om sommige producten te vervangen door producten met hogere micronutriënten. Deze gaan je helpen is het behalen van een beter resultaat.

Ik ben altijd heel open en eerlijk hierover, dus als ik twijfel of er zijn bijvoorbeeld te veel specifieke klachten dan zal ik je altijd doorverwijzen naar een specialist of naar iemand waarvan ik denk dat jullie een betere match zijn.

Jazeker, ik coach ook vegetariërs.

De coaching is voor beginners tot gevorderde, dus het maakt niet uit of je 2 maanden of 5 jaar traint.

Nee, veel mensen denken dat je 7 keer per dag moet eten. Als je dat gewend bent dan is dat mogelijk, maar dat is zeker geen must. Je kan met 3 of 4 maaltijden ook een prima voedingsplan hebben.

Nee zeker niet, ik hou rekening met al jouw voedingswensen. Het schema is helemaal aangepast aan jouw voorkeuren.

Heb je een druk bestaan dan is de coaching zeker iets voor jou. Juist dan is het fijn als je niet hoeft na te denken over welke oefeningen je moet doen in de sportschool en wat je elke dag moet eten. Ik schrijf alles helemaal voor je uit en ik kan zelfs een boodschappenlijst voor je opstellen.

Ja dat kan, ik heb een speciaal tarief voor studenten.

Met een trainingssessie ben je gemiddeld 40 minuten tot een uur bezig.

Zeker dat kan, maar voor het beste resultaat zal ik je altijd adviseren om die producten te minimaliseren. Toch zijn er manieren om deze producten ook in je eigen voedingsschema te verwerken

Regelmatig en intensief bewegen levert een belangrijke bijdrage aan uw gezondheid.

Mensen die sporten hebben meer energie, hebben minder stress en voelen zich beter. Vaak is het lastig om de juiste balans te vinden tussen werk, sociaal leven en gezondheid. Juist daarom is personal training voor u de juiste keuze. Personal training is sporten en bewegen onder individuele begeleiding van een professional. Het is de meest effectieve manier van trainen. Niet alleen gericht op beweging, maar ook gericht op voeding en lifestyle. We kunnen dit doen op de sportschool, bij u thuis. 100% maatwerk afgestemd op uw doel.

Denk jij een Personal Trainer is niks voor mij? Ik weet zeker van wel. Neem de proef op de som en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.