Personal training

Stel je wilt een gezonde levensstijl of je wilt wel sporten, maar je weet niet hoe. Een personal trainer is de stok achter de deur om jou in beweging te krijgen en te houden. Ik leg je uit welke oefeningen je het beste kan doen, hoe je ze moet doen en met welke intensiteit.

 

“Een gezonde balans is key.”

 

Personal training is een combinatie van verschillende aspecten. Het is bekend dat je genoeg moet bewegen en gezond moet eten maar soms gebeurt er iets in je leven waardoor je uit balans raakt en meer gaat eten of minder bewegen. Je krijgt overgewicht of klachten. Het leven is nu eenmaal zo. Maar hoe ga jij er mee om? Met mij als je Personal trainer beginnen we samen met sporten. Ik maak je wegwijs om van je klachten af te raken maar vooral help ik je door een balans te krijgen in het leven. Een gezonde balans is key.

Rolvin Rijkaard Personal Trainer en Lifestyle Coach gezond eten

Waarom zou je mij als coach willen?

Hoe ziet de coaching eruit?

Persoonlijke schema’s

Alle schema’s worden aangepast op jouw leefstijl, doelen en situatie. De schema’s bieden gegarandeerd resultaat en zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Wekelijkse check-ins

Wekelijks heb je een contact moment met mij. Tijdens dit contactmoment evalueren we de afgelopen week en stellen we doelen voor aankomende week of weken.

Technieksessie

Zoals je misschien al weet is een juiste techniek tijdens het trainen erg belangrijk. Het is nu mogelijk om extra techniektraining te krijgen in de sportschool van mij. Hierbij krijg je 1 op 1 training, waarbij alle technieken worden uitgelegd die nodig zijn voor jouw oefeningen.

Wekelijke schema’s

Je ontvangt elke week een nieuwe training en bijpassend voedingsprogramma. Deze worden aangepast aan de hand van de feedback die besproken is tijdens het wekelijkse check-in moment.

Rolvin Rijkaard Personal Trainer en Lifestyle Coach

Voor wie is
de personal training?

Anderen zeggen dit

"Sporten in de studio"


Het lichaam is als een bewegende machine met je hoofd die het lichaam stuurt en je voeding die het lichaam voedt. Daarom coach ik je ook met een stukje lifestyle coaching, kijk ik naar je voeding en help ik je met andere leefstijl factoren, als ontspanning en bewegen naast het sporten. Ik train je als persoon, niet alleen als lichaam.

 

We sporten samen in mijn studio. Wil je echt aan jezelf werken moet je er iets voor over hebben. Daarom is het goed als je sport in een andere context. Maar een sportschool kan best spannend zijn. Er zijn altijd andere mensen om je heen, waardoor je je bewust of onbewust spiegelt aan anderen. Daarom bied ik personal training aan in mijn eigen ruimte. Hier zijn de optimale condities en de best mogelijk context om jou te bieden wat je nodig hebt. Er is geen afleiding en alle focus ligt op jou en je wensen!