Online coaching

Streef jij ook naar een gezond, gelukkig en gebalanceerd leven? Met een gezond en fit lichaam kun je veel meer uit je leven halen dan je misschien nu denkt. We benutten een stuk minder van onze mogelijkheden in het leven bij een gebrek aan fitheid. Vaak weten we wel wat goed is voor ons is, maar waarom kunnen we nu zo lastig de juiste balans vinden tussen genieten en gezond ouder worden.
Het trainen van je lichaam en je mindset zijn cruciaal voor blijvend resultaat. Afvallen, gezonder en fitter worden of simpelweg gezellig zijn. Mijn trajecten helpen hierbij. Ik zorg voor de optimale aanpak en neem de ruimte en tijd om te kijken naar jouw unieke situatie. Iedereen heeft een andere aanpak nodig, daar heb ik ervaring in.
Daarnaast krijg je passend voedingsadvies en intensieve coaching, want een gezonde is geen gekaderd begrip, geen alles of niets. Het moet bij jou en je persoonlijke omstandigheden passen, dan bereik je resultaat op lange termijn. Je doelen bereiken en vasthouden voor je hele leven, daar streef ik naar.

• verander jouw leefstijl •

MINDSET

zelfvertrouwen en zelfbeeld hebben een grote invloed op jouw progressie. Samen kijken we naar jouw potentie om de cirkel rond te maken

VOEDING

is voeding voor jou een moeilijk onderdeel? Ik geef je handvatten en kennis meet zodat je weet wat voor jou het beste werkt.

TRAINING

je krijgt een volledig persoonlijk trainingsschema die wordt bij gewerkt aan de hand van jouw prestatie

Hulp op afstand

Ben jij een ambitieus persoon met een druk bestaan en wil je graag aan je gezondheid werken?

• het online coaching traject in het kort •

INTAKE GESPREK

Naar aanleiding van je aanmelding, plannen we een gesprek in om je persoonlijke wensen te bespreken om vervolgens een maatplan uit te werken en aan de slag te gaan.

SCHEMA'S

De coaching en de begeleiding is volledig online. Gedurende deze 3, 6 of 12 maanden wordt je voorzien van voeding- en trainingschema's en kan je al jouw vragen telefonisch stellen. Wekelijks vul je het evaluatieformulier in zodat ik jou feedback kan geven op jouw ervaringen, voeding en training.

TELEFONISCH CONTACT

Wekelijks plannen we een moment in dat past in jouw agenda, zodat ik bij je in kan checken en we kunnen bespreken hoe de week is geweest en of dat je graag advies of tips wilt.