Online coaching

Door intensief te trainen kun je in recordtijd je lichaam in shape krijgen. Maar dit helpt je niet op de lange termijn.

 

Ik wil jou helpen je prettig te voelen in je lichaam, nu maar ook later. Dit kan ook online nu!

 

Mijn online training is slechts een klein moment in jouw agenda. Samen met jou zet ik een lijn uit die je ook na de training kunt volgen, onder andere met de juiste voeding en met oefeningen. Bij een gezonde levensstijl denk je aan sporten en voeding, maar het is meer. Het is ook de balans tussen stress en ontspannen. Het gaat erom dat jij voor de rest van je leven lekker in je lichaam zit, je goed voelt en gezond blijft. Het is een duurzame manier voor jezelf zorgen, in de zomer maar ook erna.

• verander jouw leefstijl •

MINDSET

zelfvertrouwen en zelfbeeld hebben een grote invloed op jouw progressie. Samen kijken we naar jouw potentie om de cirkel rond te maken

VOEDING

is voeding voor jou een moeilijk onderdeel? Ik geef je handvatten en kennis meet zodat je weet wat voor jou het beste werkt.

TRAINING

je krijgt een volledig persoonlijk trainingsschema die wordt bij gewerkt aan de hand van jouw prestatie

Hulp op afstand

Ben jij een ambitieus persoon met een druk bestaan en wil je graag aan je gezondheid werken?

• het online coaching traject in het kort •

INTAKE GESPREK

Naar aanleiding van je aanmelding, plannen we een gesprek in om je persoonlijke wensen te bespreken om vervolgens een maatplan uit te werken en aan de slag te gaan.

SCHEMA'S

De coaching en de begeleiding is volledig online. Gedurende deze 3, 6 of 12 maanden wordt je voorzien van voeding- en trainingschema's en kan je al jouw vragen telefonisch stellen. Wekelijks vul je het evaluatieformulier in zodat ik jou feedback kan geven op jouw ervaringen, voeding en training.

TELEFONISCH CONTACT

Wekelijks plannen we een moment in dat past in jouw agenda, zodat ik bij je in kan checken en we kunnen bespreken hoe de week is geweest en of dat je graag advies of tips wilt.