Bedrijfsvitaliteit

"Fitte en productieve medewerkers, dat is belangrijk voor ieder bedrijf."

Lifestyle-Coach-Rolvin-Rijkaard-gezond-eten

Een gezonde balans is key en sporten werkt hierbij als een uitlaatklep. Bied werknemers daarom sport- en educatiesessies aan!

Sport zorgt voor een goede fysieke en mentale gezondheid. Het draagt bij aan de preventie van ziekte en bij het sneller en duurzamer herstel.

 

Verzuim ontstaat voor 80% uit stress.

Stress is een factor die voor allerlei fysieke en mentale problemen kan zorgen en dat leidt tot een hoog ziekteverzuim! Door een hoge werkdruk raakt iemand de balans tussen tussen stress en ontspannen kwijt.

• welke keuze in vitaliteit maakt jouw bedrijf? •

BOOTCAMP TRAINING

Samen sporten heeft een sterk verbindende invloed op mensen. Deze sessie is bij jullie op kantoor. Als het weer het toelaat sporten we buiten, waarbij we gebruik maken van elementen in de omgeving. Je samen in het zweet werken zorgt dus voor meer en hechtere banden tussen collega’s. En natuurlijk bouwen we tijdens het bootcampen voldoende ruimte in om samen veel plezier te maken en te lachen. Zo zorgen we ervoor dat bootcampen echt een teambuilding wordt!

BOKSTRAINING

Wil je een moment van verbinding met collega's, ga samen boksen! Bij lekker weer kunnen we ook buiten boksen. Materiaal dat nodig is zoals handschoenen regel ik. Mensen komen met elkaar in contact, werken samen aan de conditie en moeten elkaar tijdens de training ook helpen. Dat stimuleert het teamgevoel. Daarnaast is er tijdens de training ook volop ruimte om met elkaar te lachen. Boksen is dus echt een activiteit die je bij blijft!

MINDSET & VITALITEIT

Een gecombineerde workshop; samen met je collega’s meer leren over wat voor jou ontspanning is. Door een hoge werkdruk raakt iemand de balans tussen tussen stress en ontspannen kwijt. In deze workshop leer je hoe je jouw mindset kan veranderen, meer tijd voor jezelf te maken en zo minder stress zal ervaren in het dagelijkse leven. Een stuk educatie door middel van stretch en ademhalingsoefeningen om zo een stap te maken naar een gezonde balans.