Vind jij het lastig om tijd
voor jezelf te maken
in je drukke bestaan?

Het is mijn missie om ambitieuze mensen voor eens en altijd te helpen aan een gezondere levensstijl zodat ze de mooiste versie van zichzelf worden, zich zelfverzekerd voelen en ’s ochtends uit bed springen van fitheid.

Ik help je met een maatplan dat bij je past, voeding die daarbij aansluit en ik kom er samen met jou achter welke overtuigingen jou altijd hebben tegengehouden. Ik leer je alles over voeding en training zodat je duurzaam afvalt en jouw leven in balans komt.

“Samen opzoek naar jouw balans van een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.”

 

Ik train je als persoon, niet alleen als lichaam. Het lichaam is als een bewegende machine met je hoofd die het lichaam stuurt en je voeding die het lichaam voedt. Daarom coach ik je ook met een stukje lifestyle coaching, kijk ik naar je voeding en help ik je met andere leefstijl factoren, als ontspanning en bewegen naast het sporten. 

 

Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring in de branche. Uit deze ervaring heb ik geleerd dat veel mensen continue aan staan. Maar dat heeft invloed op je lichaam en geest. Je zit niet lekker in je vel of je zit veel in je hoofd. Maar hoe verander je dit? Het begint met tijd voor jezelf vrij maken. Je zou een uurtje kunnen knallen en jezelf uitleven in de sportschool, maar dat helpt je niet op de lange termijn. Ik help je dat kostbare vrije uurtje zo zinvol mogelijk te besteden.

Rolvin Rijkaard Personal Trainer en Lifestyle Coach gezond eten

"Ik coach je ook met een stukje lifestyle coaching, kijk ik naar je voeding en help ik je met andere leefstijl factoren."

Lifestyle-Coach-Rolvin-Rijkaard-gezond-eten

Duurzame aanpak ontwikkeld.

Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat jij je voor de rest van je leven, lekker in je vel zit, je goed voelt en gezond blijft. Het is een duurzame manier van voor jezelf zorgen! Je lichaam in recordtijd in shape krijgen, werkt niet op de lange termijn. Ik wil jou helpen je prettig te voelen in je lichaam, nu maar ook later. Daarom zet ik samen met jou een lijn uit die je ook na de training kunt volgen, onder andere met de juiste voeding en met oefeningen. Bij een gezonde levensstijl kun je denken aan sporten en voeding, maar het is meer. Het is ook de balans tussen stress en ontspannen. Het gaat erom dat jij voor de rest van je leven lekker in je lichaam zit, je goed voelt en gezond blijft. Het is een duurzame manier voor jezelf zorgen, deze eerste maanden en alle jaren die volgen!

• ervaringen van anderen •